Κυριακές στα Άλση Συκεών και ΔΕΛΑΣΑΛ!

Aug 29, 2022 | Uncategorized, Νέα

Σε μία πολύ ωραία πρωτοβουλία με στόχο να φέρει τους δημότες κοντά στα άλση της περιοχής, ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου διοργανώνουν όλες τις Κυριακές του Σεπτέμβρη δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Άλσος Δελασάλ και το Άλσος Συκεών.

Οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες του δήμου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο, μουσική αφήγηση παραμυθιών και να συμμετάσχουν σε βιωματικό παιχνίδι ρόλων, εργαστήρια και φυσικά τα αγαπημένο όλων μας Παιχνίδι Κρυμμένου θησαυρού.

Θα είναι «ένας ξεχωριστός τρόπος για να γνωρίσουμε, να αισθανθούμε και να ζήσουμε αλλιώς το Άλσος», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών.

H Ecoroutes είναι ένας από τους φορείς υλοποίησης των δράσεων και θα είμαστε εκεί με πολλή χαρά για να συμβάλουμε στην υλοποίηση αυτής της ωραίας πρωτοβουλίας!

Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν την εξής φόρμα συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/1xNIdtFvMxBluwKsokKapfMPR2dxkQRLR8bvIH_anlvg/viewform?edit_requested=true