Μια μουσική παραμυθο-περιπέτεια στο πλατανόδασος του Πανοράματος!

May 13, 2022 | Προσεχείς Δράσεις

🌳🌳🌳 Μετά την πρώτη μας μουσική παραμυθο-περιπέτεια στη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, σειρά έχει το μαγευτικό πλατανόδασος του Πανοράματος, για άλλη μία παραμυθοπεριπέτεια με το «Μουσικό Κουκί»! Στις 22 Μαΐου προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της φύσης στα Πλατανάκια, μέσα από το παραδοσιακό θρακιώτικο παραμύθι «Ο Παπαγάλος», σε ένα πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

 Η αφηγήτρια παραμυθιών Σουλτάνα Ξένου και η μουσικοπαιδαγωγός Αντωνία Μυριαγκού θα πάρουν τα παιδιά «από το χέρι» και θα τα οδηγήσουν σε έναν περίπατο στο δάσος, με συντροφιά νότες και λέξεις, αλλά και την υπέροχη φύση της περιοχής.

Οι μικροί εξερευνητές θα περπατήσουν στο δάσος, θα μαζέψουν υλικά της φύσης, υπό τις οδηγίες πάντα του φίλου μας του παπαγάλου. Στη συνέχεια θα συνθέσουν τα υλικά αυτά σε ένα μοναδικό έργο τέχνης! ❤️ 

Το Μουσικό Κουκί (Σουλτάνα Ξένου και Αντωνία Μυριαγκού) είναι ένα μουσικοπαιδαγωγικό σχήμα που συνδυάζει τη μουσική και την αφήγηση παραμυθιού με τα μουσικοκινητικά παιχνίδια τις εικαστικές κατασκευές. Στόχοι της κάθε δράσης που υλοποιεί είναι τόσο να ψυχαγωγήσει τα παιδιά μέσω της μουσικής και των παραδοσιακών παραμυθιών, όσο και να τους δώσει την ευκαιρία να πειραματιστούν με διαφορετικά κάθε φορά υλικά και να συνθέτουν το δικό τους έργο τέχνης!

Όσο τα παιδιά θα μαθαίνουν και θα διασκεδάζουν, οι γονείς μπορούν να κάνουν τη δική τους εξερεύνηση στο δάσος και στο ποταμάκι ή να απολαύσουν τον καφέ τους στο αναψυκτήριο της περιοχής. 

Μουσικό Κουκί

Info:

🦋 Διάρκεια προγράμματος: 2 ώρες

🌿 Ηλικίες: 6-12 ετών

🐿 Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ/παιδί.

🕙 Ραντεβού:  Κυριακή 22/5/2022, στις 11.00, στο αναψυκτήριο στα Πλατανάκια

(σημείο συνάντησης: https://bit.ly/3svxIRW)

🙏🙏 Κλείστε τις θέσεις σας έγκαιρα!

Πληροφορίες-κρατήσεις:

  • Στο e-mail ecoroutes.gr@gmail.com
  • Στο τηλέφωνο 6974 896714
  • Στο messenger της Ecoroutes στο FB (facebook.com/ecoroutes.gr)

Η συμμετοχή σας κατοχυρώνεται με την κατάθεση του ποσού της συμμετοχής στους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς (παρακαλούμε μην προχωρήσετε σε κατάθεση χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική συνεννόηση και κράτηση):

ΕΘΝΙΚΗ: GR10 0110 8400 0000 8400 0684 039
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR42 0171 2190 0062 1914 8213 074

Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας!

Επιστροφή χρημάτων είναι δυνατή μέχρι την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Φέρτε μαζί σας:

  • Άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο.
  • Στρωματάκι (πχ. yoga mat) ή αδιάβροχη κουβερτούλα για το έδαφος.
  • Νερό και σνακ.

Παρακαλείστε να είστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα, ώστε να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα στην ώρα του!