Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τη φύση!

Δράσεις στη φύση κοντά στην πόλη

Εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας δίνει η φύση κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης για να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να μάθουμε!
Η Ecoroutes οργανώνει εξορμήσεις για γονείς και παιδιά για να περάσουμε μαζί μερικές όμορφες και δημιουργικές ώρες, με περιβαλλοντικά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες. Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

– Περίπατος και δραστηριότητες στο δάσος του Χορτιάτη.

Ξενάγηση και δραστηριότητες στο υγροτοπικό σύστημα Δέλτα Αξιού.

Τα προγράμματα που «τρέχουν» ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα μας και από τη σελίδα μας στο Facebook.

Προγράμματα για σχολεία

Διοργανώνουμε εκδρομές για σχολεία για  όμορφες και δημιουργικές στιγμές, με περιβαλλοντικά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες στη φύση, σε περιοχές κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Γιορτάζουμε τα γενέθλια!

Ένας διαφορετικός τρόπος να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας, συντροφιά με τους φίλους του και τη φύση! Μία μέρα που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά! Μπορούμε να συζητήσουμε από κοινού πως θα οργανωθεί το πάρτι του παιδιού σας με τον καλύτερο τρόπο!

Προγράμματα για εταιρίες και οργανισμούς

Η Ecoroutes αναλαμβάνει τη διοργάνωση προγραμμάτων περιηγήσεων για εταιρείες και οργανισμούς που πραγματοποιούν δράσεις για το προσωπικό ή το κοινό τους. Τα προγράμματα διαμορφώνονται σε συνεργασία με τα τμήματα Ανθρώπινων Πόρων των εταιρειών.